avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recurs - incuviintare executare silita...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recurs - incuviintare executare silita...

Societatea la care sunt administrator este..." chemata in instanta in caliatate de intimat in proces cu o alta societate... prin BEJ...in calitate de recurent...Societatea respectiva in calitate de recurent pentru Recurs - incuviintare executare silita...In caz de neprezentare a partilor , se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa..."
As vrea sa stiu ce as mai putea face / in scris / in ajutorul meu la acest moment. Mentionez ca am primit citatia in cutia postala si nu am semnat nimic de primire iar alte citatii pana in aceasta faza nici macar nu le-am primit...
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: viorelh , utilizator 19:47, 28 Aprilie 2010
Pai a facut recurs cealalta societate care solicita executarea societatii dvs. pentru debite, intrucat incuviintarea executarii i-a fost respinsa de instanta de executare.Judecata pentru incuviintarea executarii se face fara citarea partilor. De aia nu ati primit nicio citatie sau act procedural.
Nu va amagiti ca daca nu ati semnat nimic, inseamna ca nu s-a indeplinit procedura de citare.
Procedura de citare si comunicare acte de procedura se considera indeplinita si prin afisare, ca o exceptie de la regula, atunci cand se refuza primirea sau daca se constata lipsa oricarei persoane la sediul persoanei juridice.
Puteti trimite un inscris ca recursul se poate judeca si in lipsa.
Ar fi posibil ca recursul cerut de cealalta societate sa fie respins din nou daca trimit acel inscris cu judecarea in lipsa? Pe ce temei a putut respinge instanta incuviintarea executarii?
Poti sa aflii tu daca te duci sa vezi dosarul in arhiva instantei si poti depune intamapinare la motivele de recurs ale recurentului prin care sa le combati . Poti sa nu te duci la instanta la termenul pentru recurs.
Sau, nu te duci la arhiva, te duci direct la termen si soliciti amanare pentru ca nu ti s-au comunicat motivele de recurs.Daca recurentul a depus cererea de recurs intr-un singur exemplar, atunci vei lua o copie de la arhiva instantei
Instanta de recurs poate sa aprecieze ca solutia primei instante este temeinica si sa respinga recursul sau poate sa admita recursul.
multumesc pentru sprijin.Unde pot avea un model...tip de intampinare pentru o astefel de speta...? Daca termenul e pe data de 03 mai...ar trebui sa ma grabesc...sau e tarziu de acum...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea Buna ziua . Credeti ca poate fi introdusa cu succes CONTESTATIE IN ANULARE , impotriva DECIZIEI IREVOCABILE date in recurs , in situatia in care instanta a ... (vezi toată discuția)
Recurentul absent la prima infatisare lorella lorella In calitate de intimat-reclamant intr-un recurs pe litigii in munca, m-am prezentat la data stabilita, la[u] prima infatisare[/u], dar nu si recurent-paratul. ... (vezi toată discuția)
Timbrat actiunea, omis a depune chitanta la dosar NeluBalas NeluBalas Cu trei saptamani inainte de termen am platit la CEC si am primit chitanta pt taxa de timbru judiciar. Am uitat sa depun chitanta la dosar . Nu am fost citat ... (vezi toată discuția)