Astazi se implinea termenul de 7 zile dat pentru pronuntarea intr-un proces de fond.
Pe site-ul judecatoriei a aparut specificarea ca s-a amanat cu inca 7 zile pronuntarea hotararii.
Cum pot afla motivul amanarii?
Daca merg maine la judecatorie, dosarul probabil va fi la judecator, dar cine imi poate spune care a fost motivul?
Daca doresc sa stiu ce s-a mai depus la dosar dupa concluziile mele scrise, exista vreo posibilitate de a afla pana la hotararea instantei (la ultima infatisare partea adversa nu a depus concluzii scrise, dar as vrea sa stiu daca au depus dupa aceea si ce au scris- eventual intrebat la registratura?!)?
Ce-i drept, dosarul este destul de stufos si pot crede chiar ca judecatoarea nu a avut timp destul pentru deliberare.
Daca speta e mai complicata amanarea pronuntarii este cat se poate de legala.
Nu o sa vi se spuna un motiv anume ... procedura prevede posibilitatea de a fi amanata pronuntarea.
Dosarul se afla la judecator in vederea deliberarii si apoi motivarii sentintei ... nu cred ca o sa-l puteti vedea ...puteti intreba insa la arhiva daca dupa data X s-au mai depus inscrisuri in dosar.
Banuiesc ca prima amanare de pronuntare a fost pentru ca partea adversa sa aiba posibilitatea sa depuna concluzii scrise, nefiind prezent la dezbateri.
Multumesc pentru raspuns.
Desi nu am fost eu prezenta in sala, stiu ca partea adversa a fost prezenta, prin avocat si la acel moment nu a depus concluzii, doar tinand pledoaria finala. Probabil, ma gandesc eu, au depus dupa aceea.
Poate la registratura sau arhiva pot afla daca au mai depus documente, dar daca dosarul este la judecator, nu ma ajuta acum la nimic.
Le voi citi cand va ajunge dosarul la arhiva.