avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Din martor inculpat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Din martor inculpat?

Buna,
La un dosar penal s-a dat nup in parte iar partea cealalta a ajuns in instanta si cazul se judeca.Intrebarea mea este:Se mai poate trece de la martor in incilpat si caca da daca dosarul va merge inapoi la parchet sau ramane la judecatorie?.Va multumesc anticipat
da . se poate trece . daca instanta considera ca dosarul va vi trimis pentru completarea cercetarilor . Daca in urma cercetarilor se considera ca intruniti calitatea de faptuitor=>invinuit=> inculpat ... si nu martor.
Sa inteleg ca se intrerupe judecata dosarului si se trimite inapoi la parchet pentru cercetari?
Din caqte am inteles instanta de judecata se ia dupa rechizitoriu si daca acolo esti martor nu se mai scchiba.Am inteles corect?
De principiu se poate ca martorul sa ajunga inculpat in alt dosar penal insa depinde de la caz la caz.

Despre ce infractiune este vorba?
art 215 a fost incadrata fapta

Alte discuții în legătură

Din martor inculpat? sorinxxl sorinxxl Buna seara. In urma cu un an am fost invinuit pt complicitate la inselaciune si am primit nup dar s-a facut plangere impotriva rezolutiei procurorului si s-a ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
Mersul dosarului penal alina_bt alina_bt Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra mersului dosarului penal In urma cu 1 luna de zile mi-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea ... (vezi toată discuția)