avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... raportare accident usor catre asiguratori
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

raportare accident usor catre asiguratori

am fost implicat intr-un accident usor ieri, un meserias a intrat in mine pentru ca el avea masina nemteasca si eu nu. cert este ca nu a vrut pe amiabila si a mers cu mine la politie unde s-a constatat vina lui si agentul constatator mi-a inmanat RCA-ul vinovatului si mi-a urat Sarbatori fericite.

intrebarile mele sunt urmatoarele :

1. cat timp este valabila autorizatia de reparatie ?

2. voi merge pe CASCO al meu urmand sa se regleze apoi cu firma unde are individul respectiv facut RCA. Trebuie sa anunt ambii asiguratori sau doar firma unde am eu CASCO si daca da, in ce interval de timp ? Accidentul a fost sambata 29 dec 2012 insa daca luam in calcul ca multi revin la munca de abia pe 7 ianuarie nu prea vad cum as putea respecta 48 de ore cum citisem pe internet.

Multumesc pentru raspunsuri,
Teddy

Alte discuții în legătură

Casco recupereaza pe rca? dorinv dorinv Am fost tamponat de un auto rezultand pagube. Celalalt sofer a fost cel vivnovat. Am fost la Politie la tamponari, ni s-a facut procev verbal de constatare pe ... (vezi toată discuția)
Asigurare insuficienta tromar tromar As dori sa stiu o parere autorizata referitor la un caz de despagubire CASCO. In cazul in care am fost accidentat din spate, din neatentia unui sofer ce ... (vezi toată discuția)
Lovit de masina cu nr de bulgaria pufarina18 pufarina18 Buna ziua, Tocmai am devenit \"fericitul\" sofer a carui masina a fost lovita de un cotet cu numere de Bulgaria.Ideea este ca soferul vinovat [b]nu[/b] a vrut ... (vezi toată discuția)