avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... lovit de masina cu nr de Bulgaria
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

lovit de masina cu nr de Bulgaria

Buna ziua,
Tocmai am devenit "fericitul" sofer a carui masina a fost lovita de un cotet cu numere de Bulgaria.Ideea este ca soferul vinovat nu a vrut sa-mi dea niciun document.Asa ca am luat nr. masinii si am mers la politie. Agentul de acolo a fost foarte dragut si mi-a zis ca am 2 variante:
1. sa fac o plangere la politie dupa 24ore de la accident, fapt in urma caruia o sa se faca cercetari si o sa ma anunte de rezultat (nu se stie cand, ca doar suntem in Ro.)
2. sa merg sa-mi repar masina pe CASCO, zicand ca am gasit-o lovita.
Dar parca as vrea sa plateasca si vinovatul, nu doar eu la reinoirea politei CASCO (cu reintregirea). Ca tare nesimtit a fost.
Ce varianta ma sfatuiti sa aleg?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:44, 8 Ianuarie 2012
Nu stiu daca este relevant dar eram intr-o parcare cu plata, special amenajata. Vinovatul chiar detine un magazin sau lucreaza in zona incidentului.Zic asta pt ca m-a luat in magazin sa nu ne certam afara.Si in timp ce-si scotea marfa la expozitie imi zicea ca el nu merge la politie.
Faceti plangere la politie. Dar trebuie sa va incadrati in 24 de ore de la accident. In acest caz ei sunt oblibati sa gaseasca soferul dar foarte probabil este ca acesta sa nu recunoasca deorece daca masina are numere de Bulgaria masina nu este pe numele lui.
pai ei trebuie sa gaseasca masina nu, pt a putea face rost de RCA-UL masinii.Asta este ideea, sa nu fac pe CASCO
Faceti urgent plangerea la Politie si cu dovada primita , actul de constatare, in baza nr. de inmatriculare al masinii vinovatului, avizati dauna la BAAR.(ajutor primiti de la asiguratorul dv. casco/rca.)
Luaţi legătura cu B.A.A.R. fie telefonic la nr. 021.319.13.02/03, fie prin e-mail la adresa secretariat@baar.ro





Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2012
nucu$, utilizator
Cel mai bine este sa faceti reclamatie la politie ca sa puteti afla cine este vinovatul si apoi sa mergeti la asiguratorul dv CASO sa va deschida dosar pe CASCO. Dupa reparatie se vor ocupa cei de la CASCO sa recupereze dauna de la asiguratorul bulgar.Iar la reinnoirea politei CASCO nu vi se va mari prima de asigurare dar nici nu veti mai primi reducere deoarece ati folosit polita. Altminteri veti pierde mult timp si multi nervi tociti daca vreti dori sa o reparati pe polita RCA aceluilalt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca si casco Izike Izike Poate sa-mi spuna cineva, daca am ambele asigurari si am avut un accident, pe care nu eu am provocat, asiguratorul plateste dupa ambele asigurari, sau raman ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața am fost lovit și nu am rca valabil ce se poate ... Alex008. Alex008. Buna dimineața am fost lovit și nu am RCA valabil ce se poate face ? Menționez nu au trecut cele 24h. (vezi toată discuția)
Folosire rca fals razvansax razvansax Am fost implicat intr-un accident rutier, in care, masina mea, aflata in parcare, a fost lovita in urma coliziunii a doua masini. Am primit de la Politie PV-ul ... (vezi toată discuția)