avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna dimineața am fost lovit și nu am RCA valabil ce ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna dimineața am fost lovit și nu am RCA valabil ce se poate ...

Buna dimineața am fost lovit și nu am RCA valabil ce se poate face ? Menționez nu au trecut cele 24h.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 09:19, 11 Octombrie 2024
Mergeți la cea mai apropiată secție de poliție pentru a declara accidentul.
Agenții vor întocmi procesul verbal de constatarea a incidentului rutier.
BAAR (biroul asiguratorilor din România garantează despăgubiri pentru daune materiale și vătămări corporale(asta în cazul șoferului păgubit)
BAAR își va recupera banii de la șoferul vinovat.
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Va trebuie sa mergeti la politie pentru intocmirea PV si autorizatiei de reparatie. Veti fi amendat pentru ca nu detineti polita rca valabila. Daca celalalt sofer este vinovat de producerea accidentului, va veti repara masina in baza politei rca pe care acesta o detine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu masina fara rca leorot leorot Buna seara, Am fost lovit de o masina care nu mi-a acordat prioritate. Masina este pe o firma si nu avea rca valabil. Am mers la politie si am dovada de ... (vezi toată discuția)
Problema rca cornel_marius cornel_marius Buna ziua .Daca o asigurare RCA se dovedeste ca nu a fost valabila la data accidentului([i] nu stiu cum se poate face asta[/i]) , asiguratorul mai poate ... (vezi toată discuția)
Vinovatul accidentului auto refuza sa-mi prezinte o copie rca jjwar jjwar Buna Ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier cu daune materiale fara victime impreuna cu alti 2 soferi. Politia a constatat accidentul si a gasit ... (vezi toată discuția)