avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua ! Am avut un accident auto doar cu pagube ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua ! Am avut un accident auto doar cu pagube materiale ...

Bună ziua !
Am avut un accident auto doar cu pagube materiale , șoferul care a produs accidentul nu avea asigurare RCA și se afla sub influența băuturilor alcoolice întrebarea mea este , cum pot să-mi iau banii de la domnul respectiv pe pagubele materiale !
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 07:03, 25 Decembrie 2024
Trebuie să declarați accidentul la politie(. o să primiți un proces verbal constatare de la poliție.
Să aveți constatarea amiabilă accident întocmită de partea vinovata ( copie permis ,carte de identitate și talon autoturism vinovat
BAAR va despăgubi prejudiciile aduse autoturismului dv
BAAR va recupera banii de la șoferul vinovat.
BAAR-biroul asiguratorilor din România garantează despăgubiri pentru daune materiale și vătămări corporale,iar ulterior BAAR recuperează banii de la șoferul vinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața am fost lovit și nu am rca valabil ce se poate ... Alex008. Alex008. Buna dimineața am fost lovit și nu am RCA valabil ce se poate face ? Menționez nu au trecut cele 24h. (vezi toată discuția)
Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)
Acoperire rca in caz de betie la volan iepurache2004 iepurache2004 as vrea sa stiu daca polita rca a unui sofer beat la volan care a produs un accident asigura despagubirea masinii lovite si a victimei. uni spun ca da,alti ... (vezi toată discuția)