avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... rata inflatiei
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

rata inflatiei

imi poate spune cineva care este rata inflatiei din sept.2002 pana in nov.2012 ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Emese-Ibolya Tavaszi , Consultant fiscal 10:39, 31 Decembrie 2012
Puneti aceasta intrebare la Institutul National de Statistica, reprezentanta teritoriala a localitatii de unde sunteti..
Rata anuala a inflatiei in perioada 1971 - 2011 se gaseste aici:

[ link extern ]
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indicele de cresterea preturilor dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna seara! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: care este indicele de crestere a preturilor pe perioada martie 2011- martie 2013 ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Mod de calcul redeventa actualizata cu rata inflatiei! aura38 aura38 Cum se calculeaza redeventa anuala pentru un teren reprezentand pasuni, concesionat prin negociere directa de la o primarie? Mentionez ca valoarea anuala a ... (vezi toată discuția)
Se majoreaza cumva punctul de pensie daca creste salariul minim pe economie ? bossu bossu Am si eu o intrebare referitoare la majorarea pensiilor, daca creste salariul minim pe economie de la 700 la 800 lei creste cumva si punctul de pensie care ... (vezi toată discuția)