avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DISTRUCERE DE PROPRIETATE COMUNA FORTATA(CANALIZARE SI ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DISTRUCERE DE PROPRIETATE COMUNA FORTATA(CANALIZARE SI STALP DE SUSTINERE)

EXISTA O PROPRIETATE COMUNA FORTATA(CANALIZARE SI STALP DE SUSTINERE) LOCUINTA ARE 3 PROPRIETARI IAR PROPRIETARUL DEMISOLULUI AMENINTA CA TAIE CANALIZAREA , DARAMA STILPUL CARE SUSTINE O PARTE (O CAMERA )DE LA ETAJ SI CA DISTRUGE IZOLATIA DE PE PERETELE EXTERIOR AL CASEI , ACESTA ESTE PE LOTUL SAU DAR ESTE COMUN . POATE SA FACA ACEST LUCRU? CANALIZAREA ESTE JUMATATE PE TERENUL SAU SI JUMATATE PE TERENUL CELORLALTI PROPRIETARI .
Cel mai recent răspuns: paniana34 , utilizator 07:45, 2 Ianuarie 2013
Nu poate distruge partii comne. Poate fi dat la distrugere si raspunde penal
problema este ca pana se incheie procesul noi nu putem sa folosim canalizarea si vroiam sa stiu daca politia ii poate inpune sa aduca in situatia initiala, daca solicitam prezenta politiei. acel proprietar nu locuieste la aceasta proprietate , el trimite lucratori care sa faca aceste distrugeri.noi nu putem sa asteptam finalul unui proces penal pt ca noi acolo locuim si n-e pune in imposibilitatea de a folosi bunurile proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare bloc eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, In anul 2003 am renovat si inchis cu geamuri termopane cele doua balcoane ( unul logie la dormitor si celalalt la sufragerie ). In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la primarie ptr izolatie termica jade_0923 jade_0923 Buna ziua, Ca orice om gospodar, care vara isi face sanie si iarna caruta, deja ma gandesc sa fac izolatia termica a peretilor exteriori si a plafonului de ... (vezi toată discuția)
Incalcarea proprietatii bridgemxl bridgemxl consider ca cineva mi-a incalcat dreptul de proprietate. cum trebuie sa procedez pentru a inlatura aceasta incalcare in mod legal ? - cine poate constata ... (vezi toată discuția)