Buna seara.
Detin 2 firme cu acelasi obiect de activitate. Prima firma, unde aveam si un asociat -fiecare dintre noi detine 50% din firma- este in litigiu ca urmare a solicitarii mele de dizolvare date fiind disensiunile dintre cei 2 asociati. Procesul dureaza deja de 2 ani! Firma nu a apucat sa isi desfasoare activitatea ci doar sa faca cheltuieli pentru amenajarea partiala a locatiei. Toate cheltuielile au fost suportate din lichiditatile cu care am imprumutat numai eu firma, asa incat la acest moment firma are o datorie foarte mare catre mine, ca persoana fizica.Obiectele de inventar si mijloacele fixe ale acestei firme sunt depozitate intr-o locatie unde isi desfasoara activitatea cealalta firma pe care o detin in totalitate ( cine se arde cu ciorba ....!).
Asadar a 2-a firma utilizeaza o parte dintre bunurile , obiecte de inventar , etc, achizitionate si care apartin primei firme.
Intrebarea este : Cum pot include aceste bunuri in obiectele de inventar ale celei de-a doua firme? O parte dintre veniturile realizate de a 2-a firma, se datoreaza exploatarii acestor bunuri! Este exclusa vinderea obiectelor intre firme, pana la finalizarea procesului!! Detin doar un proces verbal cu martori, incheiat la data la care asociatul a parasit locatia si in care am constatat ce bunuri am mai recuperat si am mai gasit pe acolo! Pot folosi acest proces verbal la includerea acestora in inventar?