avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Expira cartea de identitate iar eu sunt in Spania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Expira cartea de identitate iar eu sunt in Spania

buna seara si la multi ani ,va rog sa ma indrumati si pe mine in acesasta problema ,ma aflu in SPANIA si imi expira catrea de identitate in februarie,cum o pot schimba neavand pe nimeni in ROMANIA?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:50, 4 Ianuarie 2013
Nu puteti fara cineva caruia sa-i faceti procura speciala si desigur fara a exista un imobil unde sa va puteti stabili domiciliul (proprietatea dvs. sau a altcuiva care sa isi dea consimtamantul de gazduire).
Va puteti face un pasaport la unul din consulatele noastre din Spania, costa 100 de euro.

Lista consulatelor:
[ link extern ]
Acte:
[ link extern ]

Completare
Atentie, cartea de identitate trebuie sa fie in termen de valabilitate daca alegeti aceasta varianta (a pasaportului)
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2013
Ares-3, moderator
Chiar daca aveai pe cineva in România tot nu te ajuta cu ceva ,deoarece cartea de ident. se face direct de catre titular,ca doar nu punea poza altei persoane !
Rămâne valabil cu un pasaport in Spania.
@strambeanu, se trimit si poze ...3/4 cu banda alba jos de 7 mm, facute pe fundal alb.
Problema e ca nu are cui face procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am buletinul expirat si sunt in spania angy123 angy123 Mentionez ca fiul meu este intrun centru penitenciar din Madrid,Spania,si a expirat buletinul de identitate.Cum trebuie sa procedez,este in situatia de a iesi ... (vezi toată discuția)
Reînnoire pașaport din spania Natalka Natalka Buna seara, sunt an Spaña de 14 ani si vreau sami renovez pasaportul expirat dar nu am certificatul de nastere nici buletinul, unde si cum pot face o procura ... (vezi toată discuția)
Blocat in strainatate? genpop genpop Buna ziua. Sunt un cetatean roman care a trait in Romania pana la varsta de 17 ani, dupa care s-a mutat in strainatate. Sunt de 8 ani in strainatate si am ... (vezi toată discuția)