ciprianionut86 a scris:
....ca si cunostinte sunt zero! nu stiu nimic!!!! nu stiu absolut nimic, m-am multumit doar sa promovez examenele si cam atat, ca deh mi-a placut mai mult '' sa-mi fac viata''....practic nu stiu ce inseamna administratia publica, cu ce se mananca adm publica.....ce face un inspector de specialitate adm publica? sau un expert in adm publica? ...cum sunt salariile?
Pentru ca noi cei multi care platim salariile bugetarilor avem nevoie de oameni bine pregatiti in domeniul in care activeaza, va recomand urmatoarele:
In conditiile in care ati promovat examenele (daca nu ati copiat) ar trebui sa aveti cunostintele minime in memorie. Adunati toate cursurile si studiati-le in amanunt dupa care va testati cunostintele. Daca rezultatele sunt satisfacatoare aveti nevoie doar de practica in domeniu si puteti sa va inscrieti la un curs specific pe care il gasiti usor pe internet.
Dupa finalizarea cursurilor puteti sa va promovati pentru angajare pe unul din posturile mentionate de @unmoeglich precizand in CV ca nu aveti experienta lucrativa si poate aveti noroc.
Daca veti gasi un loc de munca in domeniu sa nu aveti asteptari salariale prea mari pana capatati experienta profesionala si apreciere in cadrul departamentului in care lucrati. Inceputurile sunt grele intotdeauna dar fara inceputuri nu ajungem la continuari, nu-i asa?
Mult noroc!:luck:
L.C.
P.S.: O alta varianta ar fi sa mai faceti inca odata facultatea "pe bune" de data asta sau la alt profil care vi se potriveste mai bine.