In urma cu multi ani , am fost asociata cu o asociatie familara doar pe hartie,(fiind vorba de un magazin cu produse alimentare si nealimentare).Asociatia a fost inchisa , si mi-a venit sa platesc o suma de 2800 lei restanta de la impozitul pe venit.As dori sa stiu cum pot obliga fostul asociat sa plateasca deoarece eu nu am semnat alta hartie decat aceea ,neprimind nici o cota parte de castig.Eram o simpla angajata,care primeam salariu lunar.Dar am facut acea hartie ca sa fie totul in regula .
M-am gandit sa fac prin notariat o hartie precum i-am imprumutat cu aceasta suma.
Precizez ca deja mi-a venit la servici o decizie prin care mi se face o proprire pe salariu de 1/3 din venituri.
As mai dori sa stiu daca aceasta suma poate fi diminuata de la 1/3 din salariu, la o suma de 100 lei pe luna.Am discutat si la trezoreria de unde mi-a venit hartia, si mi-a zis ca se poate opri mai putin, dar la servici mi s-a spus ca nu se poate .
Va rog frumos , este vreun articol de lege care sa-mi poata inlesni o proprire mai mica?
Precizez ca sunt o mama singura care intretine un copil de 14 ani ,nedivortata,la care tatal nu contribuie lunar la intretinerea copilului.
Proprire salariu
dahp
Buna ziua,
In urma cu cativa ani am fost asociata la o asociatie familiara, doar in acte.In urma acestei asocieri, m-am trezit cu o suma de plata datorata la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit
mmm3ro
Am o intrebare. La un bloc s-a facut o reparatie de catre o persona iar banii pentru reparatie au fost platiti de asociatie printr-un proces-verbal in care ... (vezi toată discuția)