Buna ziua,
In urma cu cativa ani am fost asociata la o asociatie familiara, doar in acte.In urma acestei asocieri, m-am trezit cu o suma de plata datorata la stat (impozit pe venit), neachiatat la timp.
Eu figuram ca asociat doar in acte , lucrand la aceasta asociatie ca vanzatoare , luind lunar un salariu, nebeneficiind de nici un divident , din urma asocierii.M-am trezit cu o hartie la actualul loc de munca cu o proprire de 1/3 din salariu ,ceea ce s-a si intamplat.as dori sa stiu daca este o lege data sa mi se opreasca mai putin din salariu pentru a ma putea intretine eu si fata mea pe care o am in intretinere,in varsta de 14 ani, starea mea actuala este despartita dar nu cu acte de divort.
Din pacate nu prea sunt sanse , sunteti buna de plata intrucat rezulta din acte ca ati fost asociat. Puteti incerca o contestatie la poprire in care veti arata ca trebuia sa se execute bunurile apartinand Persoanei juridice . Paralel va puteti indrepta cu pretentii impotriva celuilalt asociat .
Care sint actele
castelanul
care sint actele care fac obiectul transferului de gestiune de la un adm la altul?adica in practica se tin toate actele de care se vorbeste in lege?este legala ... (vezi toată discuția)