avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proprire salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proprire salariu

Buna ziua,
In urma cu cativa ani am fost asociata la o asociatie familiara, doar in acte.In urma acestei asocieri, m-am trezit cu o suma de plata datorata la stat (impozit pe venit), neachiatat la timp.
Eu figuram ca asociat doar in acte , lucrand la aceasta asociatie ca vanzatoare , luind lunar un salariu, nebeneficiind de nici un divident , din urma asocierii.M-am trezit cu o hartie la actualul loc de munca cu o proprire de 1/3 din salariu ,ceea ce s-a si intamplat.as dori sa stiu daca este o lege data sa mi se opreasca mai putin din salariu pentru a ma putea intretine eu si fata mea pe care o am in intretinere,in varsta de 14 ani, starea mea actuala este despartita dar nu cu acte de divort.
Cel mai recent răspuns: dahp , utilizator 22:03, 10 Ianuarie 2013
Din pacate nu prea sunt sanse , sunteti buna de plata intrucat rezulta din acte ca ati fost asociat. Puteti incerca o contestatie la poprire in care veti arata ca trebuia sa se execute bunurile apartinand Persoanei juridice . Paralel va puteti indrepta cu pretentii impotriva celuilalt asociat .
unde trebuie sa depun contestatia?
ce acte trebuie sa depun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sint actele castelanul castelanul care sint actele care fac obiectul transferului de gestiune de la un adm la altul?adica in practica se tin toate actele de care se vorbeste in lege?este legala ... (vezi toată discuția)
Popriere salariu+comision Deea9012 Deea9012 Buna ziua. Luna aceasta m-am trezit cu o poprire pe cont in urma unui credit neachiatat. Problema este alta, in fiecare luna, pe data de 5 primesc salariu fix, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie: - asociatie de proprietari ... danaistratescu danaistratescu Buna ziua, am urmatoarea situatie: - asociatie de proprietari infiintata in 2007 - intre timp unii au vandut apartamentele (si-au pierdut dreptul de asociere ... (vezi toată discuția)