avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... scoala de stat- director
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

scoala de stat- director

Scoala gimnaziala unde am copilul inscris in ciclul primar are un director ce nu -i place sa-si asume responsabilitatea conducerii, desi este directorul scolii din anul 1989, ales in perioada Revolultiei.. Anul trecut , copii nu practicau educatia fizica, deoarece sala era improprie,noi parintii am am facut un memoriul conducerii si cu 6000l ron- banii nostrii, am schimbat parchetul salii de sport, unde copiii au participat la ore.
Anul acesta , semestrul I , din nou nu s-au facut orele de educatie fizica, sala fiind ocupata cu nu stiu ce materiale. Tot anul trecut, deoarece am constatat, ca memoriul nostru nu a fost inregistrat, nu s-a dat nr. de inregistrare, am facut o cerere pe care am trimis-o prin e-mail scolii prin care rugam conducerea sa aduca la cunostinta parintilor sa infiintam o asociatie de parinti unde sa directionam cei 2% din salar, in ajutorul actului de invatamant. Nici pana azi nu am primit nr de inregistrare ,parintii asteapta infiintarea asociatiei, iar directorul cand ma vede fuge .Directorul este absolvent de univ. tehnica si preda in scoala matematica, iar in general fuge de responsabilitati, dar nu si de salar. Este in termeni populari ,, cal cu ochelari".
Cum sa procedez? Ce legi/art. ma pot ajuta? Un memoriu la Inspectoratul Scolar ma poate ajuta, cu mai multe semnaturi ale parintiilor?

Alte discuții în legătură

Pierderea orelor de cds pe care le-am castigat prin concurs de titularizare felixdaemon felixdaemon Buna ziua, Sunt profesor titular de matematica la ciclul gimnazial si m-am titularizat in urma cu 10 ani in mediul rural la o scoala cu un singur rand de ... (vezi toată discuția)
Abatere disciplinara cadru didactic-scoala Noiela Noiela Buna ziua! Exista o lege care prevede ca un director de scoala se poate autosesiza in cazul in care afla de abaterea disciplinara a unui cadru didactic la ... (vezi toată discuția)
Unde și sub ce forma sa ne adresam , pt a ne păstra învățătoarea și școlile sa nu mai fie desființate ? Adina Cireasa Adina Cireasa Buna ziua ! Sunt mămica a unui băiețel in clasa întâi , elev la Sc generală Budeşti , Jud Vâlcea .toti părinții suntem înverșunați din cauza ... (vezi toată discuția)