Scoala gimnaziala unde am copilul inscris in ciclul primar are un director ce nu -i place sa-si asume responsabilitatea conducerii, desi este directorul scolii din anul 1989, ales in perioada Revolultiei.. Anul trecut , copii nu practicau educatia fizica, deoarece sala era improprie,noi parintii am am facut un memoriul conducerii si cu 6000l ron- banii nostrii, am schimbat parchetul salii de sport, unde copiii au participat la ore.
Anul acesta , semestrul I , din nou nu s-au facut orele de educatie fizica, sala fiind ocupata cu nu stiu ce materiale. Tot anul trecut, deoarece am constatat, ca memoriul nostru nu a fost inregistrat, nu s-a dat nr. de inregistrare, am facut o cerere pe care am trimis-o prin e-mail scolii prin care rugam conducerea sa aduca la cunostinta parintilor sa infiintam o asociatie de parinti unde sa directionam cei 2% din salar, in ajutorul actului de invatamant. Nici pana azi nu am primit nr de inregistrare ,parintii asteapta infiintarea asociatiei, iar directorul cand ma vede fuge .Directorul este absolvent de univ. tehnica si preda in scoala matematica, iar in general fuge de responsabilitati, dar nu si de salar. Este in termeni populari ,, cal cu ochelari".
Cum sa procedez? Ce legi/art. ma pot ajuta? Un memoriu la Inspectoratul Scolar ma poate ajuta, cu mai multe semnaturi ale parintiilor?