As vrea sa postez o stire despre un eveniment la sectiunea 'timp liber'. Aceasta ar implica si postarea unui link iar regulamentul spune ca pentru asta trebuie contactati administratorii. Nu am descoperit insa cum / unde pot sa-i contactez. Evenimentul nu e nici obscen nici ofensator nici... ce se mai spunea acolo ca nu ar trebui sa fie subiectul unui post (sau ceea ce se afla la capatul unui link). Deci... cum fac sa nu se supere nimeni? :)
Administratorii pot fi contactati prin mesaje private. In regulament gasiti ID-urile tuturor.
Daca evenimentul este de interes pentru specilistii din domeniul juridic si nu constituie publicitate, atunci postati anuntul. Daca vreti sa fiti sigur(a), puteti trimite textul mai intai unui administrator.
Multumesc dar tot in ceata sunt. Am specificat ca vroiam sa postez ceva in sectiunea "timp liber" (am vazut ca aveti acolo si recomandari de weekend, carti, site-uri de reparatii si altele B-) ) NU se adreseaza "domeniului juridic" ci OAMENILOR care chiar daca in timpul zilei / saptaminii de lucru sunt juristi poate i-ar interesa o propunere de participare la un eveniment intr-un weekend.
Si partea cu "nu constituie publicitate" imi este destul de neclara (v-ati dat seama ca nu sunt "in domeniul juridic" si nu prea cunosc granitele a ceea ce inseamna / nu inseamna publicitate :D) Daca postez un eveniment e pentru ca doresc sa afle si altii despre el. Adica... ii fac publicitate (de fapt si celelalte posturi din "timp liber" prezinta ceva - un site, un serviciu)
Am vazut ca exista si oferta de publicitate pe site (prin aceasta intelegind afisarea de bannere asa cum sunt cele care ruleaza pe partea dreapta, zodii etc), am completat un formular (nici acolo nu mi-e clar cine "nu are voie prin lege sa-si faca publicitate") dar nu mi-a raspuns nimeni :((
:offtopic: Interventie moderator
Potrivit pct.2.7 din Regulamentul de postare , nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a linkurilor spre alte situri sau forumuri. Daca este neaparat necesara o legatura, atasati un text explicativ, care sa sugereze ce contine legatura si care e motivul pentru care este publicata.
Promovarea unui eveniment este diferita de publicitatea facuta organizatorului, de exemplu. La asta se refera publicitatea interzisa de regulament. Am inteles din mesajul privat despre ce e vorba si e ok.