La noi nu s-a lamurit inca problema indemnizatiei pentru cresterea copilului? Inca mai exista acel plafon maxim de 1350 lei indiferent de cotizatiile anterioare la CAA... De ce nu se calculeaza 85%???
Statutul si Regulamentul CAA sunt mai importante decat OUG?
Ce facem totusi pentru a ni se calcula si noua 85% din venit si sa ni se aplice un plafon maxim de 4000 Ron cum e in ordonanta si nu de 1350 ca la noi???
doresc sa vin in sprijinul colegelor mamici si sa va spun ca noi avem dreptul sa primim indemnizatie, concediu de maternitate si indemnizatie pentru cresterea copilului atat de la casa de asigurari a avocatilor cat si de la casa de asigurari sociale, adica trebuie sa primim bani din doua locuri. Eu asa am primit, de la casa noastra de asigurari si de la stat in temeiul OG 148/2005.Multe dintre noi nu stiu acest lucru si ce e mai grav ca nici functionarii de la casa de asigurari soc nu prea stiu, eu a trebuit sa ma "lupt" cu ei si sa le pun legea pe birou , sa le arat unde sa citeasca si de abia atunci au catadicsit sa dea telefon la bucuresti ca sa se informeze.......intr-un final, dupa lupte seculare mi-au admis cererea si mi-au virat banii in cont. As fi fost dispusa sa-i dau in judecata daca nu rezolvam. In speranta ca v-am putut fi de un mic ajutor, va doresc succes si sanatate la prichindei.
Multumesc pentru raspunsuri!
Voi incepe demersurile pentru acordarea indemnizatiilor respective si va voi tine la curent cu rezultatele obtinute.
O zi buna!