avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... casa asig sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

casa asig sanatate

Astazi am primit o instiintarede la CAS. Pana in 2011, iunie am fost asigurata prin ajutor social( crestere copil pana la 7 ani), ulterior, ca venit, am avut bursa sociala de studenta(depasesc 26 de ani),in valoare de 276 ron/lunar- in functie de vacante/sesiune, suma mai scadea
De bursa sociala beneficiez si acum, si am in crestere un copil(8 1/2 ani) Cum ar trebui sa procedez? Venitul meu este de 276 ron/luna- bursa sociala, alocatie monoparentala,alocatie de Stat).Ce contributie sa dau la CAS?Ce documente sunt necesare? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:34, 9 Ianuarie 2013
1. Luati legatura cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate sa va spuna cum sa procedati.

2. Prezentati actele doveditoare privind statutul dvs. pe perioada pentru care va cere sa platiti contributia la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa de studii si ajutor social cpaula cpaula Am o cunostinta care este inscrisa la o facultate de Stat , studenta la zi/ buget. Are o familie monoparentala( copil de 8 ani), si de la facultate ia bursa ... (vezi toată discuția)
La varsta mea in ce categorie de asigurari de sanatate sunt incadrata? mihaelagutu mihaelagutu Buna seara, am o nedumerire am 26 ani, 6 luni si 6 zile am fost la casa de asigurari a municipiului Bucuresti cu adeverinta de student. Sunt studenta si nu ... (vezi toată discuția)
Plata cas-doctorat! armiangel12 armiangel12 Buna ziua! Sunt doctorand din 01.10.11, pe loc bugetat si beneficiez de bursa. Pana in 12.12.11 am fost salariata unei companii private, prin urmare ... (vezi toată discuția)