Doresc sa fiu consiliat cum sa intocmesc o Intimpinare a unei citatii in Instanta in calitate de pirit,in conditiile in care propietarul a refuzat sa imi intocmeasca un contract de inchiriere,privindu-ma astfel de posibilitatea de a beneficia de indemnizatia de chirie care se acorda cadrelor militare in baza legii 80/1996,si doreste despagubiri in valoare de 5000 ron reprezentind cheltuieli de renovare desi eu am zugravit apartamentul la predarea acestuia la cererea propietarului si am plecat in buna intelegere.Am martor.El nu are.Cere si interogarea de catre instanta a sotiei mele,desi aceasta nu si-a luat nici un angajament fata de propietar.Este obligata sa se prezinte in Instanta?
Daca instanta de judecata a dispus audierea sotiei dvs,pe cale de consecinta se impune ca acasta sa dea curs cererii si sa se prezinte la termenul de judecata coomunicat prin citatie
Neprezentarea la termen,poate fi apreciata de instanta drept lipsa de respect si neasumarea responsabilitatii si poate determina aplicarea de diferite sanctiuni,inclusiv amenda