avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces succesiune în calitate de pârât. Dacă am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces succesiune în calitate de pârât. Dacă am depus întimpinare ...

Proces succesiune în calitate de pirit.
Dacă am depus întimpinare la cererea de chemare în judecata în termen și apoi am renunțat la orice pretenție la succesiune printr o noua completare la întimpinarea depusa în termen înainte de judecata și am solicitat judecarea în lipsa mai trebuie sa ma prezint la proces pentru interogatoriu asa cum era menționat în citație?
Trebuie sa plătesc ch de judecata în aceste condiții ( partea care mi ar reveni întru cit suntem 3 piriti)?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Mai este cazul de conciliere directa? eugen82 eugen82 Este vorba despre o actiune comerciala in pretentii intemeiata pe raspundere delictuala civila Reclamantul a chemat in judecata pe X si a facut concilierea ... (vezi toată discuția)
Intampinare dupa cererea de renuntare la chemare in judecata??! puideurs puideurs Buna seara, As dori si eu un raspuns la urmatoarea intrebare : Am depus la TB o cerere de renuntare la cererea de chemere in judecata, dupa comunicarea ... (vezi toată discuția)
Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)