avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare dupa cererea de renuntare la chemare in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare dupa cererea de renuntare la chemare in judecata??!

Buna seara,
As dori si eu un raspuns la urmatoarea intrebare : Am depus la TB o cerere de renuntare la cererea de chemere in judecata, dupa comunicarea cererii de judecata, dar inainte de primul termen de judecata. Intrebare: am obligatia de a da un raspuns la intimpinarea depusa de parit sau intimpinarea nu se mai transmite odata cu citatia ? dat fiind renuntarea mea la judecata?
Mentionez ca intimpinarea piritului se afla depusa la dosar din apr. 2013 dar nu mi s-a transmis pana in prezent, primul termen fiind fixat ptr. mai 2014.
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: puideurs , utilizator 19:13, 19 Martie 2014
Nu mai trebuie sa mai dati raspuns la intampinare, daca ati depus cererea de renuntare la judecata.
Multumesc pentru raspunsul promt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare puideurs puideurs Buna seara, Revin la intrebarea adresata pe 19.03.2014 cu urmatoarea nelamurire: Sunt in litigiu de mai mult de un an, avand termen in luna mai a.c. la ... (vezi toată discuția)
Raspuns întampinare robinzz2 robinzz2 Buna ziua.Am onoarea sa va salut. Am o intrebare legata de un rapsuns la o intampinare. Am depus o actiune de chemare in instanta a unei institutii, vizand o ... (vezi toată discuția)
Cum se raspunde la intampinare? c_stefania c_stefania Buna ziua, Acum o luna am facut o cerere de chemare in judecata pentru majorare pensie de intretinere. S-a depus intampinarea prin care tatal minorei este de ... (vezi toată discuția)