Buna seara,
Revin la intrebarea adresata pe 19.03.2014 cu urmatoarea nelamurire: Sunt in litigiu de mai mult de un an, avand termen in luna mai a.c. la TB-Contencios Ad-tiv . In luna dec.2013 am adresat o cerere de renuntare la cererea de chemare in judecata, iar zilele trecute mi-a sosit citatia cu intimpinarea piritelor.Intrebare: Cum sa procedez? Nu mai inteleg nimic. Trebuie sa raspund la intimpinare sau nu? Cererea de renuntare la cererea de chemare in judecata a fost formulate inainte de primul termen de judecata( dec.2013).
scrieti in raspunsul la intampinare ca reiterati renuntarea la judecata.
totodata fiti sigur ca renuntarea a ajuns la dosar.
in plus e preferabil sa fiti la primul termen, sa nu va treziti cu cheltuieli de judecata.
La primul termen stiu ca trebuie sa ma prezint dar e neaparat necesar sa raspund la intimpinare ? dat fiind ca oricum la primul termen voi mentine in fata instantei (reitera) cererea de renuntare la cererea de chemare in judecata.
Va trebui sa platesc cheltuieli de judecata dat fiind ca cererea de renuntare la cererea de chemare in judecata a fost depusa inainte de primul termen ?
Cu multumiri,
Aveti dreptate. Renuntarea nu a ajuns la dosar. Verbal mi s-a comunicat de la arhiva TB ca cererea de renuntare se afla in "dosarul de proceduri" si va fi atasat la primul termen. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc .