avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se raspunde la intampinare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se raspunde la intampinare?

Buna ziua,
Acum o luna am facut o cerere de chemare in judecata pentru majorare pensie de intretinere. S-a depus intampinarea prin care tatal minorei este de acord cu majorarea si solicita admiterea cererii mele.
Eu am primit acasa o comunicare prin care sunt obligata sa depun raspuns la intampinare si inscrisuri doveditoare.
Eu nu stiu ce sa raspund si cum, mai mult, nu stiu ce inscrisuri sa anexez cata vreme prima sentinta si certificatul de nastere le-am anexat la cererea pe care am depus-o prima data.
Daca binevoiti sa ma ajutati cu aceste informatii, as aprecia gestul.
Cu multumiri ...
Cel mai recent răspuns: c_stefania , utilizator 22:09, 24 Septembrie 2014
Daca prin intimpinare piritul este de acord cu cererea dvs de chemare in judecata, nu trebuie sa faceti raspuns la aceasta intimpinare. Acestea sunt formulare tipizate, si nu sta agentul procedural sa modifice ptr fiecare act in parte. Doar a fost comunicata o adresa la care a fost atasata intimpinarea ce trebuia sa va fie comunicata.
Va multumesc frumos!
Nu agentul procedural, ci instanta ar trebui sa adapteze aceste adrese/comunicari si, din pacate, nu se adapteaza, ajungandu-se parca tot mai des la comunicari de informatii eronate.
Nu stiu daca tatal a depus dovada veniturilor, cereti in raspuns aceasta dovada si atat.
Da, s-au dovedit si veniturile iar tatal a cerut admiterea cererii mele, ca reclamanta. Dar trebuia sa ma informez sa stiu care e urmatorul pas.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort tocalione tocalione ce inseamna \" intampinarea\" si ce efect practic legal are ? (vezi toată discuția)
Apel, intampinare.nedepunere raspuns la intampinare-consecinte ContSters382135 ContSters382135 Piritii au depus apel . Eu am raspuns motivelor invocate de catre acestia . Piritii nu au depus raspuns in termen la .....raspunsul meu . Care sunt ... (vezi toată discuția)
Judecare in lipsa - comunicare acte procedurale eugen82 eugen82 Deschid urmatorul subiect de discutie ca urmare a situatiei semnalate in topicul “ce cale extraordinara de atac se poate promova” deschis de diana ... (vezi toată discuția)