avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de boala grad 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de boala grad 3

buna as dori sa va pun o intrebare;m-am pensionat de boala cu grad 3 din 18 septembrie 2012si am primit in 18 decembrie 2012 prima data pensie de 440 ron si e cupon gri.As vrea sa stiu ca restanta de bani le voi primi in lunile urmatoare?pensia mea pe decizie e de 350 ron.Ar trebui sa merg la casa de pensii sau sa astept?dupa 3 luni ar fi trebuit sa ii primesc pe toti,nu?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:12, 22 Ianuarie 2013
Mergeti la casa de pensii cu talonul sş decizia sa vorbiti. İn mod normal trebuiasa va trimita toata suma restanta. Urgentati. Succes. Talonul este gri pentru ca reprezinta prima pensie.
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2013
tarkan, utilizator
Precizati:

Punctajul mediu anual de pe cupon
Punctajul mediu anual din decizie

Uitati-va in decizie si vedeti ce data si luna sunt trecute la:Plata drepturilor se face incepand cu.......

punctajul mediu este de 732,80 pe cupon,si pe decizie scrie incepand cu 18.09.2012 se face plata pensiei.NU mai stiu ce sa fac ca la casa de pensii una doua iti spun o vorba si scapa de om.Ca stati si asteptati ca veti primi restanta.Acum in ianuarieam primit cupon rosu cu val de 350 ron dar restanta din lunile oct,noembrie nimic.In dec am avut cupon gri si val era 440ron.Sa merg iar la casa de pensii?
Buna seara. Mergeti si rugati persoana care da informatii (este mai amabila) sa va indrume cum s afaceti sa obtineti o audienta. Sa aveti toate actele la dumneavoastra. Este aglomerat acolo, dar cineva trebuie sa va dea toate lamurile.
V-au spus suma care trebuia sa o trimita? Faceti si o cerere in scris sa va remita imediat suma restanta.
73,8 nu este punctajul mediu anual,este valoarea punctului de pensie.

Nu ati precizat punctajul mediu anual de pe cupon

Daca pensia este in valoare de 350 de lei si s-a pus in plata incepand cu 18/09/2012 trebuia sa primiti:

152 de lei pe luna septembrie

Octombrie,noiembrie si decembrie cate 350 de lei.

Daca nu s-au achitat diferentele,faceti o interventie aici:

[ link extern ]

In interventie precizati:numele si prenumele, nr. dosar de pensie, casa teritoriala (locala) de pensii de care apartineti si, desigur, solicitarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire pensie urmas player2012 player2012 buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pensia de urmas a fost calculata corect? pot sa va dau urmatoarele date sotul meu a murit in decembrie 1998 chiar in ... (vezi toată discuția)
Documentare maya29 maya29 Buna ziua, as dori sa stiu de ce drepturile la o pensie de invaliditate dupa jumatate de an de la primirea deciziei si a pensiei lunare,se modifica in ultimul ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensii adriano12 adriano12 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca persoanele incadrate la pensie de invaliditate ( octombrie 2012), beneficiaza de aplicarea indicelui de corectie . Daca ... (vezi toată discuția)