avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... parte in doua procese
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

parte in doua procese

Buna seara!
Sunt parte in doua procese care au aceeasi cauza: eliberarea diplomei USH.
Va rog sa-mi spuneti cand trebuie sa depun cererea de renuntare la unul dintre procese, chiar la primul termen al procesului respectiv , adica 17 ianuarie, sau pana la primul termen al celui de-al doilea proces?
Multumesc anticipat pentru raspuns, o seara buna.
Puteti renunta si la primul termen, dar daca instanta intra in discutii pe fond, renuntarea se va face numai cu invoirea celeilalte parti. Avand in vedere ca ati fost citata, daca paratul cere, puteti plati si cheltuieli de judecata.
Trimiteti luni cererea de renuntare la judecata si solicitati sa se constate acest lucru, intr-o Incheiere data fara drept de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa retrag actiunea inaintata firmei unde am lucrat lili5 lili5 cum se numeste acest lucru si cum se realizeaza? Nu mai doresc sa continui deoarece se taraganeaza prea mult si e prea multa pierdere de timp (vezi toată discuția)
Anulare contestatie diana05 diana05 buna ziua, am facut contestatie la o decizie de concediere, am primit si citatie acasa sa ma prezint la data de ....la instanta, insa am discutat cu cativa ... (vezi toată discuția)
Care e procedura de retragere din dosar ? rafaels rafaels [b]daca unul dintre reclamanti doreste sa se retraga, cum se procedeaza...... depune o cerere?[/b] (vezi toată discuția)