Ma aflu in urmatoarea situatie:sunt adjudecatarul unui imobil asupra caruia s-a inscris un sechestru de catre Parchet dupa inscrierea ipotecii si a somatiei .Am intabulat Actul de adjudecare si s-au radiat din CF somatia si ipoteca mai putin Ordonanta ce instituie sechestrul emisa de Parchet impotriva debitoarei pentru o datorie catre ANAF .Debitoarea era cercetata pentru evaziune fiscala pentru neplata contributiilor fiscale la societatea unde era adm. Mi-a fost respinsa plangerea impotriva Incheierii de carte funciara prin care s-a respins radierea sechestrului. Dosarul penal s-a finalizat cu condamnarea debitoarei si s-a dispus mentinerea sechestrului . Desi sunt proprietar si imobilul se preda liber de sarcini nu pot radia aceasta sarcina . Nu mai pot formula plangere intemeiata pe disp. art. 168 C.pr.pen. ci am la indemana calea contestatiei civile pentru a cere ridicarea sechestrului . Nu gasesc practica
Ce fel de contestatie pot formula , carei instante o adresez si in contradictoriu cu cine pentru a ridica sechestrul , bunul nemaifiind al debitoarei .ci al meu ?
Contestatia o adresati judecatoriei pe raza de competenta a locatiei imobilului si in contradictoriu cu Ministerul Public prin reprezentant parchetul care a dispus masura sechestrului