avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am probleme cu fostul angajator! Ce sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am probleme cu fostul angajator! Ce sa fac?

Buna ziua! Am 22 ani si sunt din Ploiesti. Am avut mai multe locuri de munca si peste tot am fost respectata deoarece in ciuda varstei sunt o persoana care tinde sa invete si sa isi faca treaba cat mai bine. Ultimul loc de munca l-am avut intr-o patiserie, ca ambalator. Patronii nu au avut ce sa imi reproseze in privinta muncii dar evident am prins controale. La primul control nu eram la locul de munca, insa al doilea control m-a prins acolo. Politia economica venise in acea zi. Nu am avut contract de munca deoarece se presupunea ca stau pana pe 30.11.2012 (respectiv doua luni si o saptamana). Cu o saptamana inainte le-am spus ca nu mai vreau sa plec si mi-au cerut adeverinta medicala. Nu am avut posibilitatea fizic vorbind sa merg sa iau una iar pe data de 23 a venit acest control de care va vorbesc. Am mintit in speranta ca patronul meu nu va lua amenda si am spus ca este a doua oara cand vin. Patronul meu a spus alta minciuna si cand a inteles ca am fost prinsi a inceput sa imi vorbeasca urat. La o saptamana dupa (28.11.2012) patronul meu m-a sunat cand eram la munca si a inceput iar sa imi vorbeasca urat dupa care m-a trimis acasa la propriu. A trecut mai bine de o luna si imi este frica sa sun sa imi cer banii... Mai aveam de luat aproximativ 700 ron, bani de care am nevoie si nu am curajul necesar. Nici nu vreau sa le fac rau, dar stiu toate neregulile care se fac acolo. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: dadyana8 , utilizator 16:20, 4 Ianuarie 2013
Va multumesc foarte mult! Imi sunt de mare ajutor informatiile primite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi recapat salariu de la firma unde lucrez patiser patiser lucrez la o firma de patiserie si in luna decembrie cand a fost comenzi de zeci poate sute de milioane nu a avut sa ne dea banii au spus ca nu are noi dupa ... (vezi toată discuția)
Sarcina cu bucluc veronica-t veronica-t Buna ziua ! Acum m-am intors de la serviciu unde am fost sa duc medicalul . De azi am vrut sa merg la munca dar tot nu au de lucru pentru mine. Colega mea ... (vezi toată discuția)
Eliminata din cauza sarcinii? veronica-t veronica-t Din momentul in care am anuntat la servici ca nu mai pot sa car greutati si sa fac efort mi s-a spus sa imi caut alt loc de munca. Lucrez din ianuarie 2010 dar ... (vezi toată discuția)