avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ingrijire la domiciliu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ingrijire la domiciliu

Buna ziua.

daca doresc sa infiintez o societate pentru ingrijire batrani la domiciliu trebuie sa am studii medicale? sau este suficient sa am persoane cu studii medicale angajate?
Care este CAEN-ul pentru aceasta activitate?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: anitaovidiu , utilizator 11:27, 1 Martie 2013
Raspunsurile le aflati in Legea nr. 17/2000, lege privind asistenta sociala a persoanelor varstnice, republicata in 2007,Legea 47/2006 privind sistemul naţional de asistenţă socială, respectiv servicii de asistenţă socială şi servicii de îngrijire sociomedicală
www.cnpv.ro
Daca doriti sa infiintati o societate care sa aiba aceasta activitate va rog sa cititi sectiunea
88 Activităţi de asistenţă socială, fără cazare
[ link extern ]

Daca doriti sa lucrati cu Casa Judeteana de Sanatate atunci trebuie sa va interesati la Directia de Sanatate Publica a judetului pentru a obtine avizele si autorizatiile necesare.
Ca eu sa pot desfasura o activitate medicala la domiciliul pacientului, care este CAEN-ul pe care trebuie sa ma inregistrez?

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen asociatie! lor1988 lor1988 Cod Caen Asociatie! Buna ziua! Am infiintat de curand o asociatie cu scopul strangerii de fonduri pentru terapiile fiului meu cu handicap grav. La ... (vezi toată discuția)
As dori sa infiintez un camin (azil) de batrani in mediul urban cu fonduri nerambursabile 100%, se poate? inchiriez2012 inchiriez2012 as dori sa infintez un camin de batrani cu fonduri nerambursabile 100%, mentionez ca detin un spatiu in mediul urban cu teren, suprafata spatiului fiind de ... (vezi toată discuția)
Inființarea unui azil de bătrâni Monica S Monica S Buna seara, ce acte implica înființarea unui azil de bătrâni? (vezi toată discuția)