avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Oprire bani pe statul de plata- poprire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Oprire bani pe statul de plata- poprire

buna ziua in luna octombrie 2012 primaria Mioveni mi-a trimis o somatie precum ca imi face oprire pe salariu pentru impozitul pe casa. este corect sa-mi opreasca banii pe statul de plata fara acordul meu?
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2013
agcos, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 07:57, 5 Ianuarie 2013
Da, este legal si corect. Autoritatea locala are dreptul sa foloseasca mijloacele de executare silita pentru a va obliga sa platiti impozitul aferent detinerii unei proprietati situata in raza sa de competenta teritoriala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere certificat atestare fiscala in comuna mircealupea mircealupea Buna ziua, Trebuie sa actionez in instanta pentru inregistrarea din punct de vedere fiscal a unui teren si emiterea unui certificat de atestare fiscala, ... (vezi toată discuția)
Urgent.....credit neplatit kkoko kkoko Problema mea este urmatoarea,in urma cu vreo2 ani am luat un credit de nevoi personale ,datorita unor probleme nu am mai putut achita creditul.Banca a cesionat ... (vezi toată discuția)
Impartire fonduri provenite din taxe si impozite mars0212 mars0212 Stie cineva cum se ditribuie fondurile provenite din taxe si impozite intre centru si teritoriu(judet, oras, comuna, etc)? (vezi toată discuția)