avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa auto-taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa auto-taxa de timbru

Buna ziua! Am intentat un proces pt recuperarea taxei auto si initial mi s a dat termen pt data de 28.01.2013. Astazi, cand m am uitat din nou pe site ul tribunalului, am vazut ca apare "termen preschimbat" pt data de 7.01.2013. Precizez deasemenea faptul ca nu am primit nicio citatie acasa. Mi se va anula cererea pe motivul netimbrarii actiunii? Ce pot sa fac in situatia asta?? Pot sa achit taxa de timbru dupa data de 7.01.2013 (adica luni)?

Alte discuții în legătură

Achitare timbru judiciar sinad sinad Buna ziua! Am deschis o actiune pentru recuperarea unei taxe auto si am trimis-o prin posta la Tribunal fara sa platesc timbrul judiciar (distanta de la mine ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru bluerain bluerain In cazul unui proces de partaj, daca partile se inteleg in fata instantei pentru plata unei sulte, mai este nevoie sa fie achitata taxa de timbru de 3% daca ... (vezi toată discuția)
Executare silita / exceptie netimbrata karmagolden karmagolden buna ziua - in cazul in care ti-au respins o contestatie la executare fiindca s-a ridicat exceptia netimbrarii anticipate , adica inainte de prima infatisare, ... (vezi toată discuția)