avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere fima offshore
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere fima offshore

Buna ziua,
As dori lamuriri cu privire la firmele offshore.Sunt legale?Isi poate deschide un roman, legal, o astfel de firma? Care sunt avantajele/dezavantajele Cat costa deschiderea unei astfel de fime, ce taxe trebuiesc platite, cine te poate ajuta sa o deschizi?
Pentru a putea derula activitatea unei astfel de fime si a nu avea probleme cu fiscul din Romania mai trebuie sa deschizi si in Romania o alta fima? Trebuie sa tii evidenta contabila in Romania, ce documente trebuie sa depui?
ionescuion36@ymail.com
Va mutumesc

Alte discuții în legătură

P.f.a sau srl? solomcarmendamiela solomcarmendamiela am autorizatie de artificier, doresc sa-mi deschid o afacere in acest sens ( participare la festivitati, nunti, etc. cu jocuri de arificii).Am actele necesare ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate adina23 adina23 sunt in curs de a-mi deschide un srl, nu gasesc spatiu ptr a-mi putea desfasura activitatea, daca intocmesc actele firmei si o sa fie o luna, doua fara ... (vezi toată discuția)
Solicit informatii despre inregistrare societate comerciala de catre un student la zi dan.stativa dan.stativa Buna ziua, Sunt [b]student la zi[/b], anul terminal, 3, in cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de Filosofie. As vrea sa imi [b]infiintez o societate ... (vezi toată discuția)