avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA la incasare - raportare trimestriala?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA la incasare - raportare trimestriala?

Buna ziua,
daca o societate este la Tva la incasare, declaratiille 300 si 394 se mai pot transmite trimestrial ?, sau se declara lunar, multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:01, 5 Ianuarie 2013
Cei care se incadreaza cu cifra de afaceri in plafonul de 100.000 euro vor depune decontul de T.V.A. trimestrial ca si pana acum.
Perioada ramane tot trimestrul. Problema este alta: aveti facturi neincasate dar TVA-ul este exigibil la 90 de zile si aceeasi problema pentru TVA-ul deductibil .
am inteles , multumesc
cum se va lua in calcul pt cei 100.000 de la 01 ian 2012 sau de la data de cand societatea s-a declarat platitor de tva?
Este vorba de cifra de afaceri anuala. La fiecare 1 ianuarie se ia de la zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii ii Mihai-Andrei Mihai-Andrei Buna ziua! Am infiintat in octombrie 2014 o II (sistem real, platitoare TVA la incasare, inchiriere auto). Am depus 220 si 070. Prin decizia de impunere mi ... (vezi toată discuția)
Ghid privind aplicarea sistemului tva la incasare  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Avand in vedere caracterul de noutate a sistemului de TVA la incasare, care va intra in vigoare la 01 ianuarie 2013, Ministerul Finantelor Publice a ... (vezi toată discuția)
Tva -perioada fiscala !!!! camicami camicami Am o societate ,care in anul 2009 a depus decontul de TVA (300) trimestrial.Societatea are cifra de afaceri realizata doar din operatiuni scutite pentru ... (vezi toată discuția)