avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

i buna ziua in cazul in care in procedura de insolventa se ajunge la urmarire penala la ce pot sa ma astept ca administrator avand o datorie catre stat de 160.000 ron activele societatii fiind de doar 20%.
Daca as vinde firma cu tot cu datorie (care datorie este numai catre bugetul de stat)mai pot fi tras la raspundere?,as putea vinde firma cu 10000ron dar pe urma tot nu am facut nimic daca tot ajung prin tribunale astept raspuns va multumesc frumos:sorry:
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 13:54, 5 Ianuarie 2013
Buna ziua!

Chiar daca am presupune ca v-ati putea "descotorosi" de societate, asta nu inseamna ca nu mai sunteti raspunzator (asta daca sunteti) de administrarea cu rea-vointa a societatii, fapt ce a atras starea de insolventa.

Pentru mai multe detalii, va recomand urmatorul articol>
[ link extern ]

Numai bine!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2013
Ana-Maria Dinescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii catre stat,cum pot rezolva ?? monicalucan monicalucan Buna ziua ,am si eu o problema si va rog sa ma ajutati sa o rezolv Am o societate comerciala mai exact un mic magazin de cartier din 2003,sunt administrator ... (vezi toată discuția)
Insolventa mireacaty mireacaty Buna ziua , Am o firma intrata in insolventa din ian 2014 . Prin procedura s-a vandut bunul din firma ca sa se poata achita datoriile . Prin vanzare s-a ... (vezi toată discuția)
Insolventa. solutii, raspundere carbocry carbocry Daca o soc.com.intra in incapacitate de plata la furnizori,taxe si impozite la stat achitate la timp,ce solutie poate adopta? Administratorul acestei soc.ce ... (vezi toată discuția)