avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua. Ma gandesc sa imi cumpar o masina cam din 2004-2005 deja inmatriculata in Romania si as vrea sa stiu exact ce taxe se platesc, pentru ca acum nu mai inteleg nimic cu taxele astea. Ma poate lamuri cineva cu privire la acest aspect? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DutzuV , utilizator 19:15, 7 Ianuarie 2013
De la 1 Ianuarie a intrat in vigoare din nou taxa de poluare. Daca cumparati masina, iar aceasta a fost bagata in tara dupa 2007 si pentru aceasta s-a platit taxa de poluare la vremea respectiva si nu a fost recuperata, dumneavoastra nu veti mai plati taxa. In concluzie, atunci cand cumparati masina, cereti proprietarului si dovada ca taxa a fost platita si nu a fost recuperata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)
Taxa recuperata! danicus danicus Intrebarea mea ar fi : Daca recuperez in instanta taxa platita pt masina la revanzarea autoturismului cel care cumpara masina va tb. sa plateasca o alta taxa? ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto - imorala, ilegala si abuziva kres kres Revin cu rugamintea pentru juristi sa exprime puncte de vedere cu privire la ultima forma a taxei auto, promulgata recent de Presedintele Basescu. Din ... (vezi toată discuția)