avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imprumut - poprire pe imprumut
Discuție deschisă în Executare silită

Imprumut - poprire pe imprumut

Buna ziua.Intrebarea mea este:daca iau un imprumut de la o banca,avand o datorie la sanatate,finantele pot face poprire pe imprumutul respectiv sau pe ratele catre banca?Va rog mult sa imi raspundeti.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 13:29, 7 Ianuarie 2013
Nu inteleg exact situatia din ceea ce spuneti dar daca aveti deja poprire de la finante, aceasta va apare in adeverinta catre banca iar banca va analiza daca va poate acorda imprumutul.
Buna ziua,

daca finantele infiinteaza poprire pe conturile dvs, banca e obligata sa plateasca poprirea in momentul in care va acorda creditul.
Daca nu are cont deschis la acea banca, se va deschide un cont in momentul acordarii creditului. Ma indoiesc ca finantele asteapta la usa bancii in ziua deschiderii contului respectiv (din cate stiu dureaza minim o sapt ca banca sa raporteze la anaf situatia cu conturile deschise recent). Mai mult de atat, cele mai multe banci isi inscriu gaj pe sold asa ca nu vor vira nimanui acei bani sau ratele incasate in cont (si-ar fura singuri caciula).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire sorin415 sorin415 Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am o dauna totala la masina, urmand a mi se vira banii catre banca ( masina este cumparata prin credit bancar cu ... (vezi toată discuția)
Poprire asiguratorie vs poprire executorie ContSters22096 ContSters22096 pe contul lui A deschis la banca se infiinteaza o poprire asiguratorie de catre creditorul X. Dupa infiintarea acestei popriri asiguratorii, pe contul lui A se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile- impartire credite intre soti mikky_9 mikky_9 Am un prieten care are urmatoarea problema:cand era casatorit a contractat impreuna cu sotia 2 credite la 2 banci,amandoi sunt coplatitori la ambele ... (vezi toată discuția)