am permisul retinut pe 30 de zile din data de 19 dec 2012 , pentru parasirea locului accidentului,nu a fost de cat o zgaraitura , am avut dovada cu drept de circulatie 15 zile din 4 01 2013 pana la 3 02 2013 va fi retinut?? daca iau examenul acela 13 din 15. stie cineva daca l-am mai avut suspendat pana pe data de 18 06 2012 daca se mai adauga 30 de zile , normal de pe 18. 06 pana pe 19. 12 sunt 6 luni?? dar nu stiu cum calculeaza cei de la politie, va rog ma puteti ajuta
la intrebarea stie cineva daca l-am mai avut suspendat pana pe data de 18 06 2012
raspunsul este DA
exista o baza de date cu fiecare punctulet si cu fiecare depasire neregulamentarape care dvs o faceti si pe care politistii o constata- totul e trecut acolo
nu inteleg mare lucru din intrebare insa cred ca pentru zgarietura aia de care vorbiti, s a intocmit dosar penal
INFRACŢIUNI CONTRA DEMNITÃŢII Art. 217 Distrugerea
Distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia sau împiedicarea luării măsurilor de conservare ori de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate, se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 ani sau cu amendă.
in cazul dvs, dosarul va merge la parchet la un procuror desemnat unde va trebui sa mergeti umil si sa faceti o cerere pentru prelungirea dovezii, apreciez ca vi se va prelungi
altceva din mesaj... calculele dvs... nu le inteleg
Incaerare in bar
what
DE CURAND AM FOST IMPLICAT INTR UN SCANDAL DIN CARE EU AM IESIT FOARTE SIFONAT .PROBLEMA ESTE CA DOMNII POLITISTI NE AU BAGAT LA DISTRUGERE SI INCAERARE DUPA ... (vezi toată discuția)
Distrugere?
mariussika
Buna seara, acum 2 zile am chefuit intr-un bar cu niste baieti cam mult la un moment dat m-am rezemat de un aparat mecanic care a cazut pe jos stricandu-se ... (vezi toată discuția)