am permisul retinut pe 30 de zile din data de 19 dec 2012 , pentru parasirea locului accidentului,nu a fost de cat o zgaraitura , am avut dovada cu drept de circulatie 15 zile din 4 01 2013 pana la 3 02 2013 va fi retinut?? daca iau examenul acela 13 din 15. stie cineva daca l-am mai avut suspendat pana pe data de 18 06 2012 daca se mai adauga 30 de zile , normal de pe 18. 06 pana pe 19. 12 sunt 6 luni?? dar nu stiu cum calculeaza cei de la politie, va rog ma puteti ajuta
la intrebarea stie cineva daca l-am mai avut suspendat pana pe data de 18 06 2012
raspunsul este DA
exista o baza de date cu fiecare punctulet si cu fiecare depasire neregulamentarape care dvs o faceti si pe care politistii o constata- totul e trecut acolo
nu inteleg mare lucru din intrebare insa cred ca pentru zgarietura aia de care vorbiti, s a intocmit dosar penal
INFRACŢIUNI CONTRA DEMNITÃŢII Art. 217 Distrugerea
Distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia sau împiedicarea luării măsurilor de conservare ori de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate, se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 ani sau cu amendă.
in cazul dvs, dosarul va merge la parchet la un procuror desemnat unde va trebui sa mergeti umil si sa faceti o cerere pentru prelungirea dovezii, apreciez ca vi se va prelungi
altceva din mesaj... calculele dvs... nu le inteleg
Distrugere?
mariussika
Buna seara, acum 2 zile am chefuit intr-un bar cu niste baieti cam mult la un moment dat m-am rezemat de un aparat mecanic care a cazut pe jos stricandu-se ... (vezi toată discuția)