avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reorganizare institutie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reorganizare institutie publica

Vă rog să-mi spuneţi care e procedura în cazul reorganizării unei instituţii publice....Printr-o hotarare de guvern s-a aprobat organigrama şi regulamentul de organizare si functionare a instituţiei,,,Ce această ocazie au dispărut anumite funcţii publice de conducere iar altele s-au înfiinţat....După publicarea acestei hotărâri în monitorul oficial, s-a solicitat avizul ANFP pentru funcţiile publice stabilite....Vă rog să-mi spuneţi care este următorul pas după avizarea ANFP. ....Bănuiesc că se vor face eliberările din funcţiile desfiinţate şi numirile în noile funcţii înfiinţate pentru cei care îndeplinesc condiţiile ...adică pentru cei a căror fişe de post nu se modifică mai mult de 50%....Vă rog să mă lămuriţi care este întreaga procedură....
Vă mulţumesc

Alte discuții în legătură

Functie de conducere- reorganizare institutie andre_1996 andre_1996 In anul 2008 am ocupat prin concurs functia publica de conducere de director executiv. In septembrie 2008 noul primar ales a propus spre avizare la ANFP o noua ... (vezi toată discuția)
Cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice? mihai_mihai mihai_mihai cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice, care sunt conditiile in care o institutie publica poate vacanta un post. va multumesc si ... (vezi toată discuția)
Numire functionar floriana.muc floriana.muc numirea unui functionar printr-o dispozitie a directorului cu art 100/ 188/1999 , intr un alt compartiment datorita reorganizarii ,fara acordul salariatului ... (vezi toată discuția)