avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acreditare ISO institutie publica de cultura
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acreditare ISO institutie publica de cultura

buna ziua,
se poate acredita iso o institutie publica de cultura? mai precis un departament-cel artistic- al institutiei care se afla in subordinea Consiliului Local? Daca ma puteti ajuta si cu temei legal indiferent de raspunsuri/pareri?
va multumesc!!
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2013
Ramona24, utilizator
Cel mai recent răspuns: rpeleianu , utilizator 05:10, 16 Martie 2013
depinde pentru ce standard iso doriti sa aplicati. ar trebui sa cititi prevederile standardului si apoi va veti lamuri. stiu sigur ca exista institutii publice acreditate iso, nu stiu daca doar un departament din ele.
ref. temei legal: aici trebuie mai multe detalii, pentru acreditarea iso va trebui sa incheiati un contract cu firma care va acrediteaza. departamentul dumneavoastra a mai incheiat contracte cu societati comerciale? are departamentul dreptul sa incheie contracte in nume propriu sau le incheie Consiliul Local pentru dumneavoastra? De ce nu ati contacta direct o firma care face acreditari ISO ca sa va lamureasca ei daca este posibil sau nu? Dansii sunt interesati sa faca vanzari si sa respecte legea, altfel nu isi primesc banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificare iso acreditata sau neacreditata? hihahi hihahi Va salut. Intentionez sa achizitionez un certificat ISO (defapt 2, ISO 9001 si ISO 14001) necesare participarii la licitatii de constructii. Am ceva oferte ... (vezi toată discuția)
Nu stie in ce anexe se regaseste si ce salarii va lua ea si colegele sale oanaportar oanaportar Buna ziua ! Sora mea lucreaza la un muzeu judetean. Acest muzeu judetean se afla in subordine Consiliului Judetean. Ea are niste nelamuriri, nu stie ce ... (vezi toată discuția)
Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)