avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat costa o succesiune la aun apartament cu 2 camere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat costa o succesiune la aun apartament cu 2 camere in vfaloare de 50000 ron cu un singur mostenitor

cat costa o succesiune la aun apartament cu 2 camere in vfaloare de 50000 ron cu un singur mostenitor
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 20:56, 6 Ianuarie 2013
Nu stiu cum i-ati stabilit valoarea de 50.000 lei... Daca aceasta valoare este sub minimul din grilele notariale se ia valoarea din grila(adica mai mare). Presupunand ca valoarea indicata de d-voastra ar fi si cea reala, adica 50.000 lei, taxele notariale privind succesiunea ar fi in jur de 800 lei onorariu notar si pana in 100 lei taxa OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune floreanilie floreanilie poate cineva sa-mi spuna cit face o succesiune la notar cu o masa succesoriala de 50000 lei.multumesc (vezi toată discuția)
Taxe succesiune broscuta1000 broscuta1000 Desi in unele grile se prevad reduceri de 10 %-20 % pentru imobilele mai vechi , am vazut ca putini notari aplica aceste reduceri. In unele grile valoarea ... (vezi toată discuția)
Cost total succesiune / recomandare notariat / alte mici intrebari TzapInferno TzapInferno Buna ziua. Impreuna cu mama mea avem de facut o succesiune in urma decesului tatalui meu. Mostenirea ar consta in 2 apartamente, in Bucuresti ambele, unul ... (vezi toată discuția)