avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sot violent!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sot violent!

Buna seara! Sunt casatorita de cinci ani. Avem si un copil. De cum s-a nascut fetita sotul a devenit fff violent. Nui place cum gatesc , nui place cum spal , nui place nimic.Si pe langa toate vorbeste foarte urat fata de copil. E groaznic. Imi este rusine sa va zic, dar au fost zile cand practic nu aveam alimente in frigider. Noi trebuie sa mancam ce mananca el slanina si cu ceapa . Dar eu nu pot sai dau copilului asa ceva. Munceste doar el si tot timpul cand cumpara ceva imi zice ca s-a imprumutat de bani. Nustiu cine o sa ma creada dar face niste lucruri groaznice . Intr-o zi se uita la niste bancuri cu prostii pe net si avea si fetita in brate , el radea si tot ii zicea fete uite c-ea zis nenea fetita la randul ei radea e mica si nu intelege. Imi venea sa urlu cand am vazut. Umbla dezbracat prin casa si daca ii zic ca te vede fata ascunde-ti bogatia imi zice ori nu face parte din organizmul omului. si multe , multe!!! Cand se imbata ne spune sa va manance viermii si cate si mai cate . Ma scuzati de greseli dar am emotii si sunt plansa ca nici nu mai vad cum scriu. Ce sa fac?????
Sa renuntati la a mai ramane langa el. Introduceti actiune de divort.

Nu va puteti descurca singura? Mutati-va la parinti, apelati la ajutorul temporar al acestora. Incercati sa va angajati si sa nu mai depindeti de banii acestui barbat. Nu sunt sigura ca este tocmai mediul corespunzator in care sa creasca fetita, de aceea mai bine mai curand, decat prea tarziu.
Ce va tine langa o asemenea specie (eu nu il pot numi barbat)? Vreti ca fetita dvs sa fie educata, sa copilareasca sau sa se chinuie? Si ce daca dvs nu munciti? Credeti ca s-au terminat locurile de munca? Ptr copilul dvs nimic nu e prea putin....Lasati copilul sa fie copil cand trebuie si dvs fiti femeie si nu acceptati mitocaniile.

Nu pot intelege si nici accepta oamenii care se lasa batjocoriti de asa-zisele "suflete pereche" doar ptr faptul ca au un copil impreuna.

Hai, capul sus, fara lacrimi si tot viitorul este al copilului si al dvs! Bafta!
Ce ma tine??Eu stau in Romania cu carte de rezident, Abia am depus actele pentru cetatenie ,de divort ii-am zis, dar el imi spune ca legea e de partea lui ca are servici si casa. Pe cand fetita avea sapte luni nu mai puteam suporta si am plecat, dar dorul de copil ma omora pe zi ce trecea si am venit In Romania.Am incercat sa munesc dar nu era multumit mai ales ca nu am cu cine sa-mi las copilul. Sunt singura aici. Eu am u apartament cu trei camere, am parinti care au si ei o casa mare la tara si un apartament nu sunt chiar pe drumuri dar nu pot sa plec fara fetita mea. El a mai fost casatorit, am vazut si divortul cu prima sotie. Violent verbal si psihic exact cum se coporta cu mine. Am si un certificat medico-legal. Nu am avut bani mai faceam vre-o doua.
Imi pare rau de situatia prin care treceti. Imi cer scuze daca am fost un pic mai pornita. Solutia este in mainile dvs. Trebuie sa gasiti o iesire, daca nu ptr dvs, macar ptr copilasul dvs: parinti, prieteni, politie, fundatii care se ocupa de mama si copil. Va tin pumnii!
Parasiti-l impreuna cu fetita si introduceti divort. Nu e de stat langa un asemenea om. E bine la inceput sa nici nu puteti fi gasita. Sper ca exista centre pentru sotiile abuzate. Poate cautati un asemenea centru si va retrageti acolo pentru o perioada. In nici un caz acasa sau la parinti. Daca stiti ca e violent fizic e bine poate sa va cumparati un teaser electric si sa-l purtati tot timpul. Pune la pamant in 1-2 secunde pe oricine indiferent unde il atingi.

Alte discuții în legătură

Drepturile mele ca mama asupra copilului meu mihaela_02_sm mihaela_02_sm Buna! Sunt mama unei fetite de 3 ani. Sunt casatorita cu tatal fetitei, insa locuim cu parintii sotului in casa acestora din momentul casatoriei. Sotul are ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului cu un copil minor adinadan adinadan buna sera! am nevoie de cateva sfaturi...de mai bine de 7 luni eu si sotul meu traim in aceeasi casa dar nu mai suntem impreuna ca si cuplu(am incercat din ... (vezi toată discuția)
Marire program vizita minor corne_daria corne_daria buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata ... (vezi toată discuția)