avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general codul de procedura fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

codul de procedura fiscala

Buna ziua,
Am primit o instiintare de la AFP prin care ne face cunoscut ca incepand cu data te... societatea noastra va face obiectul unei actiuni de cercetare la fata locului in baza art.57 din OG 92/2003, cu mentiunea ca actiunea de cercetare la fata locului nu reprezinta o actiune de inspectie fiscala. Vezi Ordinul ANAF nr. 1752/17.12.2008.
Ce presupune actiunea de cercetare la fata locului?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 14:27, 7 Februarie 2009
Garda Financiara vine in vizita.
Multumesc pentru vestea cea buna

ne asigura de intreaga colaborare pe parcursul desfasurarii actiunii de cercetare la fata locului.

Probabil un binevoitor a facut om sesizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control pfa eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Am un pfa cu domeniu de activitate \"realizare de software la comandă\". Sediul l-am stabilit într-un imobil din zona rurală pe unde nu trec ... (vezi toată discuția)
Cercetare fiscala? nico_mirea nico_mirea Conform art. 57 din OG nr. 93/2003 privind codul de procedura fiscala, functionarii imputerniciti pot sa efectueze [b]cercetare[/b] la fata locului. Deci nu ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma apar la un contol fiscal? dinumarcel dinumarcel Am un PFA si foarte recent.am primit instiintare de la ANAF pentru inceperea unui control fiscal. M-am prezentat prompt la ANAF la data din instiintare si desi ... (vezi toată discuția)