Buna ziua,
Am primit o instiintare de la AFP prin care ne face cunoscut ca incepand cu data te... societatea noastra va face obiectul unei actiuni de cercetare la fata locului in baza art.57 din OG 92/2003, cu mentiunea ca actiunea de cercetare la fata locului nu reprezinta o actiune de inspectie fiscala. Vezi Ordinul ANAF nr. 1752/17.12.2008.
Ce presupune actiunea de cercetare la fata locului?
Control pfa
eugen_r2
Bună ziua,
Am un pfa cu domeniu de activitate \"realizare de software la comandă\". Sediul l-am stabilit într-un imobil din zona rurală pe unde nu trec ... (vezi toată discuția)
Cercetare fiscala?
nico_mirea
Conform art. 57 din OG nr. 93/2003 privind codul de procedura fiscala, functionarii imputerniciti pot sa efectueze [b]cercetare[/b] la fata locului. Deci nu ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.