Va rog sa imi spuneti ca si angajator ce documente trebuie sa-i inmanez ca angajator salariatei care a optat pentru CCC 1 an si care doreste sa ia stimulentul de insertie?....daca aveti si un model de decizie de incetare a suspendarii contractului va rog sa imi atasati
1. Emiteti decizia de suspendare a CIM si adeverinta tip cu veniturile nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului, cu care se duce la Primarie.
2. - Inainte de a implini copilul 1 an face cerere de incetare a suspendarii CIM si reluarea activitatii.
- Cererea pentru stimulentul de insertie o depune la Primarie si va anunta si pe dvs., ca angajator, ca beneficiaza de acest stimulent (va aduce o copie dupa decizia emisa de AJPIS).
Avand in vedere cererea dnei/dlui ____din data de ______ prin care solicita suspendarea contractului individual de munca in vederea efectuarii concediului pentru cresterea copilului pana la varsta de 1 an;
In baza OUG nr.111/2010, privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.
In temeiul prevederilor art. 51(1), lit. a) din Codul muncii,
Administratorul SC_______SRL, dl/dna________
DECIDE:
1. Contractul individual de munca nr. ___/_____incheiat cu dna/dl ___ CNP __se suspenda pe perioada concediului pentru cresterea copilului pana la varsta de 1 ani, incepand cu data de ____.
2. Prezenta decizie se va comunica, in copie, sub semnatura, salariatei/salariatului.
3. Inspectorul de resurse umane va duce la indeplinire prezenta decizie.
ADMINISTRATOR,
Data comunicarii _____
Semnatura
salariatei/salariatului ___
Decizia se face la fel, cu urmatoarele modificari:
- Avand in vedere cererea dnei/dlui ____din data de ______ prin care solicita incetarea suspendarii contractului individual de munca si reluiarea activitatii incepand cu data de___ .
- Inceteaza suspendarea contractul individual de munca nr. ___/_____incheiat cu dna/dl ___ CNP ___ incepand cu data de___ .
Act aditional
flori9
Buna ziua,
poate sa-mi spuna cineva cum se completa in 2007 un act aditional pt suspendarea CIM in vederea intrarii angajatei in CIC?
Era un articol in care ... (vezi toată discuția)