avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din CCC si stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din CCC si stimulentul de insertie

Va rog sa imi spuneti ca si angajator ce documente trebuie sa-i inmanez ca angajator salariatei care a optat pentru CCC 1 an si care doreste sa ia stimulentul de insertie?....daca aveti si un model de decizie de incetare a suspendarii contractului va rog sa imi atasati
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:14, 7 Ianuarie 2013
1. Emiteti decizia de suspendare a CIM si adeverinta tip cu veniturile nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului, cu care se duce la Primarie.

2. - Inainte de a implini copilul 1 an face cerere de incetare a suspendarii CIM si reluarea activitatii.
- Cererea pentru stimulentul de insertie o depune la Primarie si va anunta si pe dvs., ca angajator, ca beneficiaza de acest stimulent (va aduce o copie dupa decizia emisa de AJPIS).

3. Model de decizie de suspendare a CIM:

S.C.________________________SRL
Sediul_________________________
RC: ___________ CUI: __________
Tel:__________________________

DECIZIA nr. _______/______________

Avand in vedere cererea dnei/dlui ____din data de ______ prin care solicita suspendarea contractului individual de munca in vederea efectuarii concediului pentru cresterea copilului pana la varsta de 1 an;
In baza OUG nr.111/2010, privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.
In temeiul prevederilor art. 51(1), lit. a) din Codul muncii,

Administratorul SC_______SRL, dl/dna________

DECIDE:

1. Contractul individual de munca nr. ___/_____incheiat cu dna/dl ___ CNP __se suspenda pe perioada concediului pentru cresterea copilului pana la varsta de 1 ani, incepand cu data de ____.
2. Prezenta decizie se va comunica, in copie, sub semnatura, salariatei/salariatului.
3. Inspectorul de resurse umane va duce la indeplinire prezenta decizie.

ADMINISTRATOR,

Data comunicarii _____
Semnatura
salariatei/salariatului ___

Va multumesc mult insa aveam nevoie de un model de decizie de INCETARE A SUSPENDARII........daca se poate....va multumesc
Decizia se face la fel, cu urmatoarele modificari:

- Avand in vedere cererea dnei/dlui ____din data de ______ prin care solicita incetarea suspendarii contractului individual de munca si reluiarea activitatii incepand cu data de___ .

- Inceteaza suspendarea contractul individual de munca nr. ___/_____incheiat cu dna/dl ___ CNP ___ incepand cu data de___ .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil inaintea implinirii copilului a varstei de 2 ani ServiciulmaltezTimisoara ServiciulmaltezTimisoara Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme cu care ma confrunt. Directorul executiv al asociatiei este in concediul pt cresterea copilului pana in data ... (vezi toată discuția)
Act aditional flori9 flori9 Buna ziua, poate sa-mi spuna cineva cum se completa in 2007 un act aditional pt suspendarea CIM in vederea intrarii angajatei in CIC? Era un articol in care ... (vezi toată discuția)
Decizie pentru suspendarea cim - ccc suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa am ajutati deoarece nu sunt sigura ca procedez bine. Am o salariata care a nascut pe03.03.2011,are postnatal pana in 14.04.2011 urmand sa ii fac ... (vezi toată discuția)