Va rog sa am ajutati deoarece nu sunt sigura ca procedez bine. Am o salariata care a nascut pe03.03.2011,are postnatal pana in 14.04.2011 urmand sa ii fac decizia de suspendare cu 15.04.2011.Ea trebuie sa faca cererea specificand de acum daca va sta 1 an sau 2 ani ?Suspendarea pentru ingrijire copil se transmite in revisal? Are cineva un model de decizie pentru suspendare crestere copil?
1. Salariata face cerere pentru suspendarea CIM pe perioada CCC (ataseaza si copie dupa certificatul de nastere a copilului).
2. In cerere specifica pentru care varianta opteaza (pana implineste copilul 1 an sau 2 ani).
3. In actualul Revisal nu se inregistreaza suspendarile de CIM (in varianta modificata va aparea si aceasta inregistrare).
4. Model de decizie de suspendare a CIM:
Avand in vedere cererea dnei/dlui ____________________________
din data de __________________ prin care solicita suspendarea contractului individual de munca in vederea efectuarii concediului pentru cresterea copilului pana la varsta de (1 an) 2 ani;
In baza OUG nr.111/2010, privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.
In temeiul prevederilor art. 51(1), lit. a) din Codul muncii,
1. Contractul individual de munca nr. ______________/_______________ incheiat cu dna/dl _____________ CNP ______________________
se suspenda pe perioada concediului pentru cresterea copilului pana la varsta de (1 an) 2 ani, incepand cu data de ___________________.
2. Prezenta decizie se va comunica, in copie, sub semnatura, salariatei/salariatului.
3. Inspectorul de resurse umane va duce la indeplinire prezenta decizie.
ADMINISTRATOR,
Act aditional
flori9
Buna ziua,
poate sa-mi spuna cineva cum se completa in 2007 un act aditional pt suspendarea CIM in vederea intrarii angajatei in CIC?
Era un articol in care ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic
MIV
am urmatoarea situatie copilul implineste 2 ani in 14.04.2013, mama a fost atentionata de cei de la primarie ca are dreptul la indemnizatie doar 1 an si 11 ... (vezi toată discuția)