avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie: admite actiunea cu apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie: admite actiunea cu apel

Am avut o actiune de divort. Pe situl judecatoriei apare Solutie:21/11/2012 Soluţionare Solutie: admite actiunea cu apel.Ce inseamna ? Cand voi primi decizia de divort?
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2013
tarchi, utilizator
In maxim 30 de zile presedintele completului de judecata va redacta sentinta de divort, apoi aceasta va fi comunicata tuturor partilor, care vor avea posibilitatea de a face apel in termen de 30 de zile de la comunicare, daca sunt nemultumiti de aceasta sentinta. Daca nu se va formula apel in acest termen, sentinta de divort va ramane definitiva si o puteti legaliza.
Va trebui sa mai aveti putina rabdare pana la ramanerea definitiva a sentintei de divort.
Cu stima,
av.M.Hornea
Au trecut mai mult de 30 de zile de pe 21/11/2012 si nu am primit nici o comunicare.Ar trebui sa merg direct la judecatorie?Multumesc
Da va puteti duce la registratura instantei si sa va interesati care este stadiul dosarului.
Si daca nu este inca redactata sa lasati si o cerere pentru urgentarea redactarii
Da, mergeti si depuneti o cerere pentru redactarea hotararii de divort.
Daca veti proceda asa se va redacta mai repede hotararea decat daca nu veti proceda asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort danza14us danza14us buna ziua, am si eu o intrebare despre o sentinta de divort. La judecatorie apar informatiile urmatoare Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca divort deborahramon deborahramon buna ziua ma intereseaza daca instanta ieri a pronuntat ca sunt divortata in cat timp se redacteaza sentinta si daca pot face ceva pt a o urgenta [editat ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, am avut prima si ultima infatisare la divort pe data de 10 iunie, pronuntarea facandu-se pe data de 1 iulie.pana la aceasta data nu am primit inca ... (vezi toată discuția)