avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie compartimentari din rigips
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie compartimentari din rigips

Locuiesc intr-o cladire care este monument istoric in centrul Sibiului, apartamentul este compus din 2 camere mari iar una dintre camere doresc sa o compartimentez pentru a construi o baie. Vreau sa stiu daca la montarea peretilor din rigips este nevoie de autorizatie, sau cum altfel se poate proceda pentru a face aceasta compartimentare fara autorizatie si totodata sa nu fie ilegal. Imobilul are o baie in curte , curtea fiind comuna , fiind singurul locatar ramas care nu are apartamentul compact. Multumesc pentru raspunsuri anticipat!
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2013
ATN93, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:39, 7 Ianuarie 2013
Avand in vedere statutul spatiului,pentru a preintampina situatii neplacute se impune sa solicitati oficial acordul autoritatii locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pereti despartitori baie maximilianstefanescu maximilianstefanescu Buna ziua, In urma unei desmembrari, detin doua camere fara anexe in centrul vechi al orasului Sibiu. . Doresc sa trasez doi pereti despartitori pentru a face ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)
Modificari aduse apartamentului roxana75 roxana75 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme: in apartamentul pe care il detin am efectuat unele modificari, in sensul impartirii unei ... (vezi toată discuția)