avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat PFA

Buna ziua, intentionez sa devin o persoana fizica autorizata, avand calificare in domeniu. Codul CAEN este 9511 - repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice, activitate ce o sa o prestez doar la domiciliul clientului. Intrebarea mea este daca am nevoie de casa de marcat, existand in OUG nr. 28/1999, art. 2 - Se excepteaza de la prevederile art. 1 alin. (1): punctul l) serviciile de instalatii, reparatii si intretinere a bunurilor, efectuate la domiciliul clientului;

Cel mai recent răspuns: mihaidumitra , utilizator 14:45, 7 Ianuarie 2013
buna ziua , ma scuzati ca imi permit sa va dau un sfat, spuneti ca doriti sa deveniti PFA , adica sa munciti cinstit si legal , din proprie experienata va spun ca faceti o mare gresala , acelas lucru l-am facut si eu , am muncit legal , iar statul roman mi-a luat impozite si taxe char si pe sudoare....o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O serie de intrebari pentru un pfa chinic33 chinic33 Buna ziua! As vrea sa im fac un pfa (am diplome) pentru reparatii de calculatoare (soft), pe care le voi face doar la mine acasa unde voi avea si sediul. ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casa de marcat Coman2010 Coman2010 Buna ziua, Activitatea de instalare antene satelit -tip Telekom, Focus Sat, la domiciliul clientului poate fi incadrata in lista activitatilor exceptate de ... (vezi toată discuția)
Salut, daca dețin un pfa cu cod caen 4322-lucrari de instalatii ... eduard56463 eduard56463 SALUT, daca dețin un pfa cu cod caen 4322-Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat) Si prestez servicii doar la SRL URI SI PFA URI ... (vezi toată discuția)