avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... formulare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

formulare

Buna seara ! In cazul unei societati care desfasoara activitate taxi ,inregistrarea incasarilor in casierie se face pe baza de monetar sau pe baza de chitanta , pe numele soferului ?
Cel mai recent răspuns: anca70 , utilizator 08:46, 8 Ianuarie 2013
Chitanta este dovada depunerii banilor in casierie iar monetarul arata cati bani in casierie aveti la sfarsitul zilei.
deci,soferul primeste chitanta pe numele lui pt.suma depusa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Cum se justifica banii predati? ... alina_f alina_f Buna ziua, O firma are activitate (prestari servicii) si in alta localitate fata de sediu, fara a avea punct de lucru (are luat in chirie un spatiu). Unul ... (vezi toată discuția)
Chitanta, dispozitie de incasare sau monetar? steluta79 steluta79 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Societatea noastra are sediu social si punct de vanzare cu amanuntul. In fiecare seara eu preiau de la vanzatoare o suma de ... (vezi toată discuția)