Am luat un inprumut de la un IFN in 2010 pe firma si am platit pana pe Octombrie 2012 inclusiv Octombrie rata dar nu prea mai pot face fata ratei si am intarziat cu ratele peNoiembrie si Decembrie, dar pe Noiebrie am platit o parte din ea.Acum banca respectiva ma ameninta cu executarea.Precizez ca acel contract este facut cu Titlu executoriu.Am pus ca garantie un teren de 400m.p.intr-o zona buna dar terenu are 166m.p. servitute din el si pe terenul respectiv mai sunt 2 case costruite pe care NU le-am pus ca garantie fiinca una din case este construita in 1995 si este fara Autorizatie de contructie si cealalta casa este a mamei care intradevar m-a girat la banca pe mine dar nu a mers la notar sa o puna garantie.intrebarea este daca banca m-a poate executa su poate executa si casele.#-o.Va multumesc si astept un raspuns.
Da,banca cu scopul legitim de recuperare imprumut,poate demara procedura de executare silita asupra bunurilor dvs in evidenta pana la concurenta debitului neachitat
Vor sa-mi ia casa
giovana
am girat pentru sora mea la banca cu casa, ea nu a platit ratele si acum sunt buna de plata , banca vrea sa-mi ia casa. sora mea are si ea casa numai ca aei ... (vezi toată discuția)