avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transferul unui elev in clasa 9-a
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transferul unui elev in clasa 9-a

Buna ziua
Fiul meu este inn clasa 9-a la un liceu in Bucuresti.Am incercat sa-l transfer la un alt liceu respectand legea in ceea ce priveste dosarul de transfer,insa ptr ca media lui era sub media ultimului intrat de la acest liceu,am fost refuzat.Dupa o sapt. aflu ca un alt elev,la fel cu medie sub cel intrat este transferat.Am mai multe detalii ale acestui transfer....dar o sa le discut in particular cu avocatul.
Intrebare:pot da in judecata directorul,scoala,inspectoratul si ministerul invatamantului?Gasesc un avocat care sa faca acest lucru?
Sincer,cunosc ca termenele sunt mari la instante,dar vreau macar sa-l stresez astfel pe acel director ptr ca pe mine ma refuzat si pe altcineva care a facut cerere de transfer dupa mine l-a acceptat cu toate ca media nu era favorabila.Daca as gasi un avocat bataios care sa m ainvete ce sa fac l-as da si in penal.Am mai multe "acuze" la adresa lui dar le vom disc.in particular.
cristiangruiu@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)
Reglementare admitere liceu gemeni klaus86 klaus86 As dori sa stiu care este baza legala ca atunci cand avem de-a face cu doi gemeni care dau admitere intr-o institutie de invatamant si doar unul dintre ei ia ... (vezi toată discuția)
Copil de cadru militar declarat neadmis la liceul militar, după etapa de departajare a mediilor finale a candidaţiolor declaraţi admişi la celelalte etape printre. ContSters160566 ContSters160566 Bună seara. Am o problemă puţin mai complicată cred... şi anume: Anul trecut, fiul meu, copil de cadru militar în activitate, s-a decis să se ... (vezi toată discuția)