avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... SRL sau PFA ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

SRL sau PFA ?

Buna ziua.
Lucrez in domeniul constructiilor, in proiectare si doresc ca in particular sa am propriul birou.
Sunt in dilema de a nu sti ce e mai convenabil pentru mine : PFA sau SRL? sau orice alta forma ?
As dori ca eventualele sfaturi sa fie insotite de argumente : taxe care se platesc la stat, platitor sau neplatitor de tva, cam cat ar costa contabilul in cazul unui SRL, posibilitate de deducere cheltuieli, etc.
Momentan nu stiu prea multe despre taxele care se platesc pentru fiecare si daca ma poate ajuta cineva in a face alegerea corecta ar fi perfect.
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2013
no_one, utilizator
Cel mai recent răspuns: no_one , utilizator 11:52, 8 Ianuarie 2013
vreun sfat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea unei af sorinnel_25 sorinnel_25 As vrea sa stiu daca pe langa activitatea de baza a unei AF pot sa fie si alte activitati secundare (ca in cazul unui SRL). Care sunt avantajele/dezavantajele ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - datorii fiscale cristi100 cristi100 Buna ziua, am si eu o mica nelamurire. In momentul de fata sunt asociat intr-un SRL ce are datorii la stat. Doresc sa imi deschid PFA si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
srl versus pfa din punct de vedere fiscal MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL Buna ziua, am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv. am tot studiat si studiat diferentele dintre a fi srl, pfa sau intreprindere ... (vezi toată discuția)